Майже молитва
Невже людинi так багато треба,
Чому i хто сказав, що так,
А iстина проста,
Людинi два на метр треба
I не залежить це
Вiд вiку та життя,
Який ти бiдний чи богатый,
Ми перед Богом всi рiвнi.
А може нам всiм, подывитися на небо,
Перехриститись i сказати:
Боже мiй, дай нам будь ласка,
Вiри в тебе трохи,
Щоб нам це лихолiття пережить.
Ми зрозумiэмо напевно,
Ми ж дiти всi твоi.
I знову будем жити,
Ми в гармонii з душею
I знову ранок росцвiте.
Я вiрю в те що зможимо ми знову
Добро посiяти в душi.
Й благодатному вогню
На Паску у кiвуклi бути,
Я вiрю що всевишнiй нас спасе.
Вiн не забуде про дiтей
Своiх нiкчомних
I дасть нам сил
Здолати все.
********************
ВАЛЕРИЙ КУЛИК
Свидетельство о публикации №117121603920