Так ми не бидло?
Тому, що згiднi були ми з таким,
Тому, що масса ми, якою керували,
В угоду iдеалам нелюцьким.
Й тому, я хочу розповiсти людям:
Бо ж у життi усе не так,
А от брехня з нас робить бидло,
Це зрозумiють скоро всi.
Бо быдлом безкiнечно,
Бути ми не можем.
Миж всi розумнi не дурнi,
Ось ось розплющимо ми очi
Тодi ховайтесь всi пани.
Бо вам напам'ятають,
Як ви багатiли, лише
На люцькому горбi.
I люцька пам'ять зовсiм не коротка,
Але ви, так завжди вважали,
Та гарних нам пiсень спiвали,
Що скоро буде легше, потерпiть.
Але ж ми бiднi, а ви все багатi,
Й терпiнню настаьэ кiнець.
Тепер ховайтесь пики злопихатi,
Бо правди час тепер настав.
В вас було стiльки часу схаменутись,
Та подивитись на людей,
А вы за гаманець свiй хвилювались,
Якый мабуть не знадобиця вам тепер.
Бо скоро бидло розiйдеця,
Тодi вам мiсця буде мало на землi.
Вы радi будете сховатись та роздати
Все те що в бидла ви змогли вiдняти.
То ж може схменiться поки ще не пiзно,
Та кровi тiльки краплi прлились.
Бо рiчки кровi це того неварто,
А тим що були бидлом тiльки розiйтись.
********************
ВАЛЕРИЙ КУЛИК
Свидетельство о публикации №117121602902
И народ единый!!!
Пора бы нам прогнать
"налет" скотинный!
Лучков Валерий
17.12.2017г
Лучков Валерий 17.12.2017 16:04 Заявить о нарушении
обидно только, жизь только
не стоит на месте
спасибо за понимание
Валерий Кулик Васильевич 17.12.2017 21:56 Заявить о нарушении
что скажите о нём
Валерий Кулик Васильевич 17.12.2017 22:02 Заявить о нарушении