Побажання на новий рiк

Під дзвін бокалів Новий рік
Прийде до Вашої оселі,
Дивіться успіх щоб не втік
Під анекдотики веселі.

Тримайтесь гідно як завжди,
Щоби любила Вас дружина
Й не буде туги та біди
Й ростиме Ваша тут дитина.

Побільше оптимізму Вам
Що буде добре й легше жити,
Завжди долаючи бедлам
До щастя шлях свій освітити.

Хай доля, доброта сама,
Здоров’я дасть Вам довше жити,
Щоби зникала геть пітьма
А сонечку щодня світити.

А вірні друзі та рідня
Приходять хай на допомогу,
Без них не будите ні дня
Та  помолитись треба Богу.
14.12.17.


Рецензии