ПРО МОВУ
Невже здурiли так усi?
Невже порозумiння для людини,
Повинно бути тiльки, на межi?
Невже рiднiша "мама" проти "мати"?
Невже рiднiший "тато" за "отца" ?
Тодi навiщо людям говорити?
Нiмими було б легше жити.
Невже рiднiша "хата" проти "дома"?
Невже троянда бiльше колиця за розу?
Невже вкуснiше сало за бекон?
То, що всiм взяти й онiмiти,
Щоб небуло, нагоди вбити?
I будемо на пальцях розмовляти,
Якою будем мовою мовчати......
********************
ВАЛЕРИЙ КУЛИК
Свидетельство о публикации №117121501430
Антон Зани 20.01.2018 23:59 Заявить о нарушении
Зносити та будувати
Вопрос или ответ
Чи відповідь
Чи запитання
Валерий Кулик Васильевич 21.01.2018 00:47 Заявить о нарушении