В чём смысл жизни?..

на украинском языке

Побудував свій дім,
Дітей у світ пустив,
І сад ти посадив, 
Який давно розцвів.

Немало піт прожив,
Онуки підросли,
Твій вечер тихо йде,
Ї щебече правнук вже.

Тож в чому сенс життя,
Навіщо ти живеш ?
У вічне майбуття
Який ти скарб несеш ?
 
Що більшого зробив
На світі для людей:
Добро чи зло творив
В ім’я яких ідей ?

Багато запитань,
А відповіді де ?
Чи то за браком знань,
Не встиг зробити все ?!.

18.08.2008


Рецензии