Vertove!

Vertove!

Brukrute mistiko!
Benito Mussolini
Giganto rokotare hi.
Rotuqe pside olusini
Bi osso ki!

Ki - sid, ki - sio,
farasiastro Russia.
Ki - rtos, ki - auzlio!
Kentavr!

Vertove harres dorimik,
Vertove sdvirs varik!

Vertove ris vertove!

 


Рецензии