Сельская мадонна...

на украинском языке

         Бабі Вірі, Надії, Жені
         з села Чернятинець

Сільська мадонна,
Кормилиця та мати,
Достойна пам'ятника
При житті ти мати,
Щоб він стояв,
Немов взірець життя -
Сьогодення та майбуття !

15.05.2009


Рецензии