На другом языке! Песня

Сени коруп
ичилькяти,
Таладыки очих кун...
Бирдамдыла
ойнапкяти ,
Мухаббатим сян учун!

Османдикидак ерук
юлтуз,
очкатин сян
аллайтан...
Амди кандак кичи
кундуз
Сянсиз кунум
яшаймян!

Иткына ялхан демяй,
Яхши корямсиз мени?
Оим билян ойнимай,
Кийнима журюгумни!

Мокюп мяндин алтун
татлик,
Кешимдин
кятмисянчу...
Козлюрунбилян
чирайлик,
Мана кунда
карсанчу!

Мана бяргян вядиляни,
Унупкятиниз жиним...
Соиман дигян созляни,
Ялхан дединму хеним?

Ойнапкяти сени коруп,
Таладыки шамал шок..
Корамха ах карла чущуп,
Карангунын кяльди сог!

Бырак сенин согнин кючи,
же...
Созиндин сян турмай,кочип,
Ишкачан демя ялхан!

Соиман дап мян сени,
Яхши кормисан демя...
Мухабятнин жигинни,
Тикан билян кыргызмя!

Сени корип ичилькяти,
Гулля бахнин ичида...
Айнин шамал учупкяти,
Капкар туннин кичида!

Журугюмнин ярмисини,
Кесип юклапкятин сян...
Айдак янхан арминимни,
Кыйнап кышнин муз билян!


14.12.2017.


Рецензии