Милiй Танi

В лікарню попала із серцем,
Подруга-сестричка Таня.
Я Бога благала усердно,,
Щоб доля здоров`я їй дала.

Біди та невзгод не знала,
Із сонця і вітру, роси і води.
Міцне здоров`я черпала,
Та мене завжди пам`ятала.

Так радісно чути її голосок,
Бо в мене немає батьків, ні тіток.
Скоріш одужуй подруга Таню,
Я в Бога за тебе щоденно благаю.


Рецензии