Рибалонька

На березі Дніпровім
Рибалонька сидить
У настрої  чудовім,
Щоб рибки наловить.

Сопілочку у руки
Й рибалонька заграв
Про горенько розлуки
Й красуню як кохав.

Почув кричить дівиця
Рибалонька не грай,
Бо можу я влюбиться
Й твоїй свободі край.

Рибалонька від крику
Сопілочку сховав,
Їй дулю дав велику,
А сам засумував.

Дніпро аж здивувався
Чом пісня не звучить,
Рибалка ж й не збирався
Красуню знов любить
13.12.17.


Рецензии