Поздоровлення Максиму!

Ми тебе із Днем Народження поздоровляємо!
А здоров'я та добра тобі й твоїй сім'ї бажаємо!
Красивим та щасливим буде хай твоє життя!
Світлим та радісним було щоб майбуття!
Й сім'ю свою завжди ти поважай!
Мамі й татовi чим зможеш,тим допомогай!


Рецензии