ЗА Аа - ПА АХ!!!

БУ - ТО ОО НЪ!!!... -  РО ОО ЗА Аа  -  ОТ КЪРЫ  Ыы ЛА Аа!!!... -

   -  Ии иИ - ЗА Аа - ПА АХ!!!... -  ЗА Аа - ПА АХ - КЪРУ УГ ОМ!!!... -

ТА АК!!!...

   -  ГА АР МО ОО НИ ИЯ!!!...                (ХА - АХ)

   -  КЪ - НА АМ!!!....                (ЗА Аа)

   -  Ии - ПЪРИ Ии -  ХО ОО  - ДИ ИТ!!!... -

АХ!!!...                (АХ)

   -  НА ЧА Аа ЛА(А) - ПО КО ОЙ!!!(П)... -               (ПА)               

НО ОО!!!...

   - СЪ - ТЪРУ ДО ОМ - СЪ - ТЪРУ Уу ДО ОО МЪ!!!... -

      ОМ 

      P.S

      ОМ -  БОЖЕ ЕС ТЪВО

      ДО -  ДО БЪРО

    ТЪРУ -  РУКА(РУ)  ТЪ ВЕ ЕР ДИ(ТЪ)

      СЪ -  СЪ ВЯ ЯЗЬ               


Рецензии