Любовь сокрыта

Love is hidden
Любовь сокрыта
Love is hidden in the hearts.
There she lives deeply.
And he turns his head and tears the soul.
She is very nice,
Happens artful and sick.
It is kind and beautiful.
It happens with sadness and longing.
And without love there is no meaning in life,
Love - that's what they live for.
And everyone will understand this meaning.
After all, without love around longing,
And cold, darkness and loneliness.
Loneliness as a prophecy.
Love is given to us from above,
Her heart should listen quietly.
To not miss a single instant
And all understand what the heart wants.
Любовь скрывается в сердцах.
Там глубоко она живет.
И кружит голову, и душу рвет.
Она бывает очень милой,
Бывает коварной и больной.
Бывает доброй и красивой.
Бывает с грустью и тоской.
А без любви нет в жизни смысла,
Любовь - вот для чего живут.
И этот смысл все поймут.
Ведь без любви вокруг тоска,
И холод, мрак и одиночество.
Одиночество как пророчество.
Любовь дана нам свыше,
Ее в сердце надо слушать тише.
Чтобы не упустить ни одного мгновенья
И все понять, что хочет сердце.

»> Создатель Доты изобретатель МОБА
- Mellon Davidov aka Логачёв Егор(evilnico aka eul)


Рецензии