новы элемент

калісьці сонейка не ззяла,
і пры адсутнасці планет
заўжды то штосьці існавала,
што нарадзіла наш сусвет

мастацкія сукенкі зоркам
чарцілі гелій, вадарод,
не карыстаўшыся алоўкам,
памылкі вылучнуў чарод

чарод з пралікаў і смярцей
запальваў новы элемент,
калі баішся ты начэй,
ствары ўласны дзіўны свет


Рецензии