Конки

Уп'ять конки кудись тріпають,
Шамкають собі барзо на галку,
Разом лади весь час помикають
до пивної, так до світанку,

Ще раз ти потикнешся невчасно,
Палиш знову послідню цигарку,
наново куці ночі, не страшно,
все ще хвора тобою до зляку.

Інде гонять оці чортопхайки,
Тузається зима в vip-вагоні.
Ти приходиш...
Питання: Прошаки?
Скілько часу вганяти корні?..

12.12.17.


Рецензии