Джон Кук
Лошадка заупрямилась, и Кука не бывало, хи, хо, ха!
Джон Кук скакал через мосток, хи! хо! ха!
Кобылка вдруг взбрыкнула, до нитки Кук промок, хи! хо! ха!
Джон Кук погнал коня на холм, хи! хо! ха!
Лошадка заартачилась, и Кук пошёл пешком, хи! хо! ха!
Уздечка и седло с тех пор пылятся где-то, хи! хо! ха!
Вся песенка на этом, хи! хо! ха!
John Cook had a little grey mare; he, haw, hum!
Her back stood up, and her bones they were bare; he, haw, hum !
John Cook was riding up Shuter's bank; he, haw, hum!
And there his nag did kick and prank; he, haw, hum!
John Cook was riding up Shuter's hill; he, haw, hum!
His mare fell down, and she made her will ; he, haw, hum!
The bridle and saddle were laid on the shelf; he, haw, hum!
If you want any more you may sing it yourself; he, haw, hum!
Свидетельство о публикации №117121106845