Лерой Ф. Джексон - Полли Длинный Нос

«Полли, Полли, ай-ай-ай!
В рожах корчиться кончай!»
Полли и не слышит, душит ее смех,
Даже спать она пошла,
Вздернув носик вверх.
Но все слышал гоблин Бьюго,
Чёрный-чёрный, словно уголь.
В полночь гоблин вошел в дом
С предлиннющим огурцом!
Прилепил, не оторвать!
Так он там и рос.
Поскорей ложись в кровать:
Помни Полли Длинный Нос?


"Polly, Polly, goodness gracious!
You just quit your making faces."
Polly laughed at what they said,
Cocked her nose and went to bed.
But the big black Bugoo heard,
And he came without a word;
Walked right in—you bet a nickel!
In his hand a great green pickle;
Stalked along with steady pace,
Stuck it right in Pollys face,
Pinned it fast, and there it grows—
Poor Polly Picklenose!


Рецензии