Луки дитинства

         
             На луках цих - моє дитинство...
             Я пам’ятаю шепіт трав,
             Пташині співи голосисті,
             Маленький, край стежини, став.
             Вода там чиста та прозора,
             Пливли дві рибки коло дна...
             Яскрава зелень осокора...
             І біла лілія одна...


Рецензии