Агь, вучиз кьуьд хьана, жив авач...
Юхсулвал аку гуьлчимендин!
Шад къаюн кьушундин къив авач,
Суст ийир пилтедин темендик.
Рагакай к1вахьзава лацу къван,
Харцик ква кьец1ил тир гуьнеяр.
Ингье, и чуьллера ч1урухъан
Авач гьич ванзавай луьлеяр.
Вич-вичик гъуьрчехъан рахада,
Михьнавай ружа кьаз гъилерал:
Мус къекъвен сифтегьан цакада
Кам вегьез чапрасан гелерал?
Свидетельство о публикации №117121112429