Янгелятко моэ

Дитя моє рідненьке
Сонечко ясненьке
Внучатко-янголятко
Моє дороге малятко.

Серденько за тебе болить
Цілий день я гірко плачу.
Та за сльозами перед себе
Нічого навкруги не бачу.

Ніхто так не пожаліє,
Ніхто так не обцілує,
Як рідна матуся,
Як рідненька бабуся.

Я плачу, бо я безсила,
Я стара вже і сива.
Я б сама доглядала,
Я б сама зростила.

Нікому би не доручила,
Життя свого не пожаліла
Своє до краплі віддала,
Та матір його добре догляда.

Моє внуча, моя кровинка,
Душі моєї половинка.
Я Бога молю та дуже благаю,
Спасіння від горя та бід прикликаю.

Хай мама і тато дуже довго живуть,
Їх діти, онуки щасливі ростуть,
Хай тато повернеться у перемозі,
Веселка хай сіяє на вашій дорозі.


Рецензии