Золотий сн1гопад
Тож жовтень заступає,
Вітер деревце хитає,
Золотеньке вбрання облітає,
В долоні листя я ловлю,
Природо рідна тебе люблю.
Краса осені зачаровує,
Різнобарвність кольорів приворожує.
Моє осіннє сонце калинове,
Листячко дикого винограду червоне.
А музика в душі звучить,
Мов юності перша весняна мить...
Дощиком земля злегка розмита,
І килимком з листочків вкрита.
Аромат винограду садом гуляє,
Як же гарно осінь засипає.
Свидетельство о публикации №117121112002