Поздравление другу Виталию

З Днем Народження тебе вітаю!
Творчих успіхів тобі бажаю!
Хай життя твоє завжди чудовим буде!
Хай тебе шанують добрі люди!
Хай мрії всі твої завжди збуваються!
Близькі та рідні хай тебе ніколи не цураються!


Рецензии