Заживемо по-новому

Мир людей отчаянно пуст
Бродят тени в тогах из плоти
«Мир и покой» – явили всю суть:
Облака, красные от крови

«Кровь в лицо» – новый вид атаки,
Тёмно-серая жижа из мяса и костей
Внедряясь в противогазы
Строит организмы упырей
* * *
Ворог наступить,
ворог – іде
у нетрі своїх же надпланів
Але за ними нікого не знайде
Найвищої не існує мети
коли зруйновані світи

Світанки і ночі
зброя і брехня:
очікування й пропаганда
на руїнах можна жити,
можна їсти
сміття та гнилля:

виживаючий – вижива.
Міліція, кордони, закони –
обмежують, тримають і криють
вольному – воля:
божевільні і дурні.
Нікуди йти – всі такі: цивілізація Землі.

2017 (червень-серпень)

*із книги концептуальних поезій ВІРШІ ДЛЯ ОСТАННІХ: https://vk.com/taro_sansara


Рецензии