Матулiна калыханка

Спi - засынай, мая мiлая дочачка,
Цiхiя сёлета ночкi прыйшлi,
У паднябессi дрыготкiя зорачкi
Нам пасылаюць малюткi - агнi.

Спi - засынай, мая  птушачка родная,
Хай цябе  ветрык крыляе у сне
I ўзнiмае над усiмi нязгодамi,
Дый прызямляе -  ў далонi мае.

Спi - засынай, маё любае зернечка,
Наша зямля дапаможа ўзрасцi,
Бач - у вяснушках твой носiк маленечкi -
Сонца дарунак на шчасце ў жыццi.


Рецензии