Побурчи

Поговори зі мною,
Ти тільки не мовчи,
Холодною зимою
Хоч трохи побурчи.

Що настрою немає,
Бо це ще не весна,
Зима тріщить, лякає,
Така уже вона.

Скрізь біле й чорне бачу,
То сніг і голий ліс,
За всім зеленим плачу,
Бо там не мерзне ніс.

А тут ще й дні короткі,
А ніч одна як дві,
Безсонячні погодки
І сум у голові.

Навіщо сумувати,
Чекай прийде весна,
І будеш святкувати,
Квітуча бо вона
06.12.17


Рецензии