4 20 Возрождение. На гране между сном и реальность

Міцною кавою реанімую зір,
І пензликом розбавлю акварелі.
Крізь дзеркало - паскудний звір,
Вернусь в кімнату і закрию двері

Заточу лезом олівець,
Сховаю душу у кишеню,
Запхаю чеки в гаманець -
Колись віддам їй цілу жменю

І проведу мережу ліній
На величезному папері,
Віддавши простір тільки тіням,
Розріжу вхід до всіх артерій

Присяду в крісло, закурю цигарку,
Відкину руки, щоб стікала кров,
Доп'ю крізь силу кавову заварку,
Напишу лист сухим пером...

Чотири двадцять - вже світало
Здається, трішки задрімав,
О боже блять, все заїбало
От нахуй сука я вставав?!


Рецензии