СЪ... НА ДЕ ЕЖ ДО ОЙ!!!

ДА Аа!!!...                (ДА Аа)

   -  ЖИ Ии ЗЪ НЬ!!!...                (ЖЪ)

   -  ЕСТЬ(Е)!!!...  ДО МА!!!(Д)...                (ДЕ)

   -  ЛУ ЧЕ ЕНЬ ИЕ!!!... -                (ОО)

ТО ОН КИ ИЙ!!!...

СЪВЕ ТЯ Яя!!!... ЩИ ИЙ СЯ!!!...

   -  СЪ ЛО ОЙ!!!... -

ВЪСЁ Ёё!!!...

   -  ПЪРО !!!... НИ Ии!!!.. ЗА Аа !!!... НО ОО!!!...

   -  ЖИ ИИ ЗЪ НЬ Юю!!!... -

ТО ОЧЬ НО ОО!!!...  БУ Уу!!!... СЫ Ыы!!!...

   -  СЪ  НА ДЕ ЕЖ ДО ОЙ!!!...

   -  СЪ ТЪРЕ ЛО ОЙ!!!... -

      ОЙ


Рецензии