Тiй, що пiдкорила свiт
Коли твої долоньки в перший раз відчули щільність світу,
Мамин теплий дотик і крізь сльози щастя Татків дружній сміх.
Ти народилась тішити Родину! І здобутками на краще перетворювати світ!
Сильний характер, добра, чуйністью пронизана душа
Зі сцени розкривалася, вражаючи читанням, пластикою рухів глядача,
Ще з дошкільних років Ти випереджувала час і всесторонньо розвивалася, росла,
У всьому перша і неперевершена талановита панночка Макара за собою вміло класи, юний соціум вела.
Ти познайомила мене із колоритом українського села,
Теплом Наварії, гостинністю Бабулі, в кожному кутку — історія, душа,
Із скрині споминів я дістаю моменти щастя, де ми тішились, як немовля,
На Світязь їздили, в McDonald's, як на свято у неділю — ти і я.
Сьогодні, Ольчік, ти така ж чарівна, юна, гарна і струнка,
У всьому послідовна і надійна, справжня леді і дружина,
мамочка дітей індіго, гуру в бізнесі і ментор — одним словом професіонал.
Отримуй все, чого бажають твої карі очі. В радості, любові і здоров'ї кожну мить живи!
Ти — уособлення ідеї, що лиш тим, хто йде вперед, підкоряються
час і простір, дух, матерія, світи!
Свидетельство о публикации №117120808588