Стихи и проза. украинский язык

Вірші і проза

ВІрші- не проза. Сприймаєм усе навпаки.
В ній не збентежують розум химерні  думки.
В ній, мов Титанік, потоне в воді льодяній
Спів мелодійного тону. Потоне у ній

Дивоторканнями імпульс цілунків твоїх,
Ніжне поЄднання тіл у дарунку утіх,
Танців шалених оголенння в ритміці блюз,
Пісні еротики синглом останнє "люблю"...

Проза поезії- фавн, що наяду споїв
І покохав наостанок... Знечещеній, їй,
Мов потонулій красуні, спочити на дні.
Мовлено-
        прозу купують.
                Поезію- ні.


Рецензии