Карпати

Коли я буду спати
Побачу дивний сон,
Неначе у Карпати
Я їду на сезон.

Кататися на лижах
З високої гори,
Навколо сніг і тиша,
Мовчи чи говори.

Радію за Карпати,
За їх столітній ліс
І хочеться співати
І плакати до сліз.               

За їх красу чудову
Й повітрячко п’янке,
Та ліс рубають знову,
Безглуздячко таке.

Облисіють Карпати
Й  краса вся пропаде,
Тож  хочеться кричати
Поліція ти де.

Поліції немає,
Рубає ліс бандит,
Дать гроші кому знає
Й він із законом квит.
06.12.17.


Рецензии