Реплiка брехуна

Мені молодиця
Уже і не снится,
Хоч було інакше
Й жити було краще.

Якби справні ноги
Я б поставив роги
Кожному сусіду
Й навіть уже діду.

Не вернУться роки
Крикнули сороки,
Що поробиш братці,
Мокрі маю капці.

Ноги хворі маю
Й ніде не буваю,
Вибачте старому,
Не кажіть нікому

Що жив чоловічок
І любив дівичок
Та брехав про роги,
Бо хворів на ноги.
05.12.17.


Рецензии