Я нiколи не зрозумiю
чом за дощиком – заметіль,
чом за штилем – вітер повіє,
а за вітром – вернеться штиль,
чом за білою – чорна хмара,
а за чорною – неба синь,
чом за днем прийде ніч-примара,
чом від місяця – срібна тінь,
чом зі мною – палають очі,
а без мене в очах – сльоза,
чом мені день і ніч шепочеш,
щоби я про любов казав...
Свидетельство о публикации №117120711616
Вера Бондаренко-Михайлова 09.12.2017 10:11 Заявить о нарушении