Чека мо Святого Миколая

Чекаємо Святого Миколая,
Щоб нам приніс дарунків повний міх.
Злетиться діточок весела зграя
На милий серцю батьківський поріг.

Загорнеться в сніги земля довкола,
Обсипле зимним маревом сади...
Зберуться у родиннім теплім колі
Батьки і діти, внуки і діди.

І буде в полі віхола кружити,
Затягне небо ковдрою із хмар.
Дрова в комині будуть тріскотіти,
даруючи усім іскристий жар.

Чекаємо, аж серце завмирає,
Щоб Миколай Святий приніс для нас
Добро і мир, благословення краю -
Землі Донецькій у буремний час!

02-04.12.2017, Маріуполь.


Рецензии