Побажання

Красива жінка нагорода,
Яка дісталася тобі,
Даруй їй квіти, є ж нагода,
Візьми приємність цю собі.

Підтримуй в неї добрий настрій,
Щоби веселою була,
Оберігай і від напасті
Невдач і всякого там зла.

Не завдавай душевних болей,
Даруй красивий одяг їй,
Та ще не грай ревнивих ролей,
І не ставай ні з ким у бій.

І буде пара з вас щаслива
І доля усміхнеться вам,
Й дружинонька твоя красива
Не згіршає а ні на грам.

Красива жіночка у тебе,
Красиві діти будуть теж,
Чого ще в світі тобі треба,
Хоча для мрій немає меж.
03.12.17.


Рецензии