Соловей

Відспівали солов’ї
Нам з тобою моя мила,
Слухати пісні нові
Ти по телеку привчила.

Про кохання і любов,
Про красивую природу,
Солов’я почути знов
Не дала своєї згоди.

В місті солов’їв нема,
Щовесни вони в гайочку
Тьохкають, краса сама,,
Ми ж на дачі у садочку.

У травневий вихідний
Як поїдемо до гаю,
Вечір буде не сумний,
Це я мила добре знаю.

В молоді свої літа
Наче вернемося мила
Й будуть знову в нас свята
І відчуєш ти щаслива.

Тож поїдемо туди,
Де коханнячко відчули,
Згодом вернемось сюди,
Солов’я де спів забули.

Ох міста, міста, міста,
В них ти днюєш і ночуєш,
Проживеш хоча й до ста
Соловейка не почуєш.
02.11.17.


Рецензии