Закохався
У коханні палко клявся
І очей не відведу
Я кохаю, я люблю.
Але гордість та зухвала
Всіх чомусь перебирала
Кроком швидким пробіжить
Все кудись вона спішить.
Та я зустрічі чекаю
Як птахи на свою зграю
В її очі я дивлюся
В слід спокійно оглянуся.
Та її це не бентежить
Вона іншому належить
І його лише кохає
На побачення чекає.
Та у нього інші плани
Мріє він про ресторани,
Він великий кар'єрист
І юрист, і фінансист.
Ось таке воно кохання
Дивне в головах бажання
Час робочий забирає
Настрій гарний підіймає!:)
Свидетельство о публикации №117120400508