Пiшла I стало сил, i стало волi

Пішла… І стало сил, і стало волі
Залишити Земне людське надбання…
Крізь сповідання дякувала долі
За спокій в серці й чистоту злітання…

Пішла, відчувши тишу і свободу…
Десь за межею віри й сподівання
Наблизила себе до переходу…
Всміхалась від причастя до прощання…

Пішла… Ніщо її вже не тримало…
Звільнилась від боргів і від бажання…
На довгий вік життя і смерті стало…
Пішла Душа в Любов ще до світання…

30.11.2017


Рецензии