прОшу...

Про що писати, я не знаю…
             А ти? Скажи… Мовчиш...
                / Лана Сянська /

У тебе ранок, в мене - ніч.
І я не сплю, дивлюсь їй в вічі,
повідую про те...про тих...
Вона ж мені на вухо тихо :
- "Не плач, маленька, "Нє грусті..."

Все буде добре, тільки ти
не забувай, буває різно:
студенно, до нестями грізно,
бо зими є, і на порозі
вона, зима, що нас морозить,
шерстить в душевних закутках.

А ми?
Ждем подарунків, хоч би в снах,
хоча інсомнії проказа
з`їдає сни.
Та неодразу -
повільно жмихає, жує
твою самотність, тло - моє,
потічок слізкам встиляє.

Але ж - ось ранок! Він - у святі,
у новорічному прокаті -
щбо вже розтанув рік в пороші.
Рік Новий крок тамує:
-"Прошу!"


Рецензии