Гарнесенька Марiчка

              ***

Гарнесенька Марічко
Ти греко-католичка
Живеш: село Дзвинячка
Червона полуничка

Гарнесенька Марічко
Хай світ як попільничка
Але він ще весілля
Смачнюща паляничка

Гарнесенька Марічко
А може ти рушничка
І наче постріл серце
Кривава рукавичка

Гарнесенька Марічко
Блаженна як капличка
Де простір молитовний
І дівчина-дзвіничка

         
                021217


Рецензии