Чому пишу? Мабуть це треба вм ти...

Чому пишу?Мабуть це треба вміти.
Пишу про все,що може наболіти.
Пишу про те,про що душа голосить,
Пишу про те,що десь там серце просить.

Пишу про те,про що хочу писати,
Щоб було легко комусь це читати.
Щоб глибини душі можна торкнутись
Й привітно читачеві усміхнутись.

Пишу я так,щоб легко це читалось,
Немов колосся сонцем напувалось.
Пишу я  так,щоби струна  бриніла,
А думка швидше вітру,щоб  летіла.

Пишу  я так,як думаю-гадаю...
Мабуть це  дар....я так собі думаю.
Адже  талант в землі не закопати,
А раз він є-пишу   й буду писати!

01.12.2017 р.


Рецензии