Мгновения истории

Миттєвості історії

Миттєвості історії
Переживаємо сьогодні,
Можливо це утопії,
З якими людоньки не згодні.

Ментальна звичка жити так,
Як це було колись ще здавна,
Інакше буде скрізь бардак,
Порівнюєш і бачиш – правда.

Капіталізм у нас дикун
І стать сучасним не бажає,
Народ терплячий балакун.
Тож від дикунства і страждає.

І цю агресію свою
Він розповсюджує усюди
І відчуваєш ти в краю,
Де іншими стають і люди.

Буття підказує як жить
Потрібно у суспільстві нині,
Лежачого лише добить,
Бо він ніхто у цій країні.

Невже здичавіють усі
І з’явиться замнеє пекло.
Як є з дикунством в нас борці
Вперед у бій поки не смеркло.
30.11.17.


Рецензии