***

Па шта ти кажеш,волим ех да ти моја љубав?!
Па да ћути,није видљив кажете,под овим јарам хулиганских морала?
Прилично,смой свој позоришни дела,остави иза параван маску,током нашег са тобом трагичного паузе.
 
И ја не знам шта да радим...
Излаз из ове купке не пронађе
На дну њеног почива нада
И тражи да дао сам јој времена да све спасе.
 
Па, шта ја
Стојим на лим,притисне на подлози грациозно
Ја сам ,жао ми је,не могу да пливају кажем,авај
А рука стизали доле у воду пала кап
 
Нема суза
Ти не мислим
Мојих суза не видите да представа саду,навивает туга
Али ја не посматрач,а ја чак и не глумац
Седим за прелив, посматрати представа.


Рецензии