Сажевим Крилом

Я звершив цей політ,
Чорний Лебідь!
Я знайшов де лежало перо
Неземне
Вугільно-діамантове
Птахи 4-ьох мастей

Одним крилом змахнув –
Знайшов душу єдину:
Розірвану на 10,
Розіпнуту в дурницях;
Гілоїзму механіка засоромила мене
Віднайшов небачене, почув слова,
Не розмоклі в солі сліз

теги: #Власний_Вимір, #начеВ_Початковому_Стилі, #електика_роздумів, #розвиток_теми=#Чёрный+#Пошук


Рецензии