Сльози ллють Сльози ллють

Е.Гріг – «Смерть Озе» з музики до драми «Пер Гюнт» Г.Ібсена,
Академічний симфонічний оркестр
Національної філармонії України, Р. Кофман

Сльози ллють… Сльози ллють
Краплі злизують Землю…
Довга путь… Довга путь…
Кров вистукує тему…

Переліт… Переліт…
Відчуття незабутні…
Світлий рід… Світлий рід…
Слід Любові могутній…

Перехід… Перехід…
Невідоме відоме…
Тихий сміх… Тихий сміх…
Відпускання свідоме…

В серці жаль… В серці жаль…
Холод ніжиться щемно…
Смерть – вуаль… Смерть – вуаль…
За повіками темно…

25.11.2017


Рецензии