Помста

Помста за свободу
Це війна на сході
Й смерть синів народу,
Кричить ворог годі.

Спротив ваш даремний,
Ми за вас сильнійші
І матюк не чемний
Чується частіше.

Може це і правда,
Але дух народу
Ворогу завада
Звоювать свободу.

Своїм трупом вкриє
Ворог землю нашу
Й від крові не вмиє
Свою пику кращу.

Помста це вже наша
Ворогу за напад,
Бо свобода краща
Ніж ворожа лапа.
26.11.17.


Рецензии