Вiн жив собi, не знаючи жалю

Він жив собі, не знаючи жалю.
Радів на самоті своєму смутку,
Не мріючи почути: “Я люблю!”
І втратити не боячись розсудку.

Він жив собі, радіючи зимі,
Не поспішаючи в свою пусту квартиру.
Безцільно рахував прожиті дні,
Не маючи у кращу долю віру.

Аж раптом, у метро зустрів її:
Чарівний погляд, ніжні рухи, стислі губи.
Мабуть, кохали так лише у давнині…
Вже серце розриває його груди.

Мов ураган, в його життя вона ввірвалась,
Не залишаючи нічого після себе.
А потім, теж раптово, попрощалась.
А він радів, бо йшов коханим він у небо.


Рецензии