Така хороша довга нiч...

Така хороша довга ніч...
Сніг за вікном такий хороший.
Я ніч і сніг відчути можу,
і просто хороше мені.

Світ досконалий мовчазниий -
і слова тихого не просить.
Лиш листопад... Лиш сніг... Лиш осінь...
І навіть не потрібні сни.

І, невагома і легка,
ще легше снігу, легше ночі,
така, як мріяв, та, що хочу,
на серці спить твоя рука...


Рецензии