Любов до життя

Як мені хочеться злі сірі скелі
Серця теплом до життя пробудити…
Очі цих квіточок ширше розкрити,
В цій кам’яній та холодній пустелі…
Хай нас голублять живою водою –
Квітки тендітність надасть мені силу,
Слідом – любов до життя незгасиму,
Стану коли милуватись красою…

 Большое спасибо за вдохновение, присланное фото и помощь  Светлане Груздевой


Рецензии
И мне понравилось, Верочка.
Спасибо.
Новых Удач!!!
я

Светлана Груздева   28.11.2017 13:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.