В свiтi бiлому
Всі своє шукають,
Тут хто плаче, хто сміється,
Та й має, що має.
Батьки - дітей, діти - батьків,
Молоді - подружжя,
Близьких, друзів, ворогів,
Гарне, осоружне.
Діти батьків не обирають,
Подружжя ж - на вибір,
Батьки діток наставляють
Щоб не мати звірів.
Друзів добрих хочеш мати -
Добрим мусиш бути,
Справжніх, щирих - звоювати,
А злих - оминути.
Що даси, то те й візьмеш,
Старайсь більше дати:
Долю так свою знайдеш,
Щастя будеш мати.
*З картини Маши Борисенко
20.11. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117112708614