Доля, ти доля...

  Ми рушаймо с тобою далеко до мрії,
  Там, де будем завжди ми удвох та обрії сині.
  Обрії сині...
  В нашiм життi завжди вони бути повиннi!

  Там, де вони є,
  Дихаєш вiльно и човен морем пливе.

       Ти подивися мені, коханая, в очі,
       Ти відчуваєш як серце моє клокоче.
       Серце так бьється
       Тiльки тодi,коли в нашім житті кохання стається!

       Серце співає -
       Мовой кохання воно с тобой розмовляє.

  Дай обійму тебе за хрупкії плечі
  І віднесу на руках, де хвилями плеще
  Берег той моря,
  Де нас спiткала одна щастливая доля.

      Доля, ти доля,
      Дякую, що нас з'єднала на березi синього моря -
      Там, де кохання,
      Де полюбив дівчину, неначе в останнє!

    27.11.17р.

 


Рецензии